Ratsastustunnit

Tunnit toteutetaan kaikki ns.yksityistunteina. Tunnilla max kaksi ratsastajaa kerralla, ensimmäisillä kerroilla vain yksi.

Ensimmäinen tunti 40e, jatkotunnit 35e. Mahdollisuus jakaa esim.kaverin kanssa, jolloin hinta 0n 25e/henk. (Opetus kuitenkin kahdelle erikseen.)

Tunnille tullaan sovittuna aikana, jolloin aloitamme hevosen harjauksella ja varustamisella. Tunnin sisältöön kuuluu ennen ja jälkeen hevosen hoito, yhdessä ohjaajan kanssa.Ratsastusta on noin 35-45min.

Tallilla on vastuuvakuutus mutta ratsastajilla on oltava oma henkilökohtainen tapaturmavakuutus. Tallilta saa lainaksi kypärän ja maastoiluun heijastinliivin.

Henkilökohtainen ratsastusturvaliivi on hyvä olla jokaisella. Lämmin vaatetus ja kunnon jalkineet, sään mukaan. Käytämme turvajalustimia, joten paksut toppasaappaat ovat myös ok.

 

Maastolenkkiin on varattava aikaa kaksi tuntia ja hinta on 60e, jonka voi jakaa toisen kanssa. Silloin toinen kävelee vierellä ohjaajan kanssa osan matkaa.Maastoon voidaan ottaa myös kaksi hevosta kerralla, riippuen ratsastajien taidoista.

Matkaan voi vaihtoehtoisesti lähteä myös minihevosella reen kanssa. Hinta on sama.

Pakkasraja ratsastustunneille 0n -15 !! (Varmista ennen tuloasi, jos epäilet pakkasta olevan liikaa.)

 

 

 

Järjestämme viikonloppuisin (ja loma-aikoina) päiväleirejä, Ylläksen kupeessa, Kolarissa.

Minimissään neljä osallistujaa.                

Pääpaino hevosten hoidon alkeissa. Perushoito: ruokinta, talutus, ohjasajo, rekiajo + ratsastus.

 

  KESÄLEIRIT on leireilty, kiitos ihanille ja reippaille hevostytöille- ja pojille !!

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leiriaskarteluja.

 

 

 

 

 

 

Kuva:S.Arponen