Dacaben Husky-ja hevosretket ( T:mi) Dog and Horse Tour

Erja Bäckman,050-912 8509 sähköposti: dacabeworkingdogs (at) gmail.com

 

 

 

Osoite: Äkäsjoentie 116 b, 95900 Kolari

Yllästunturin kupeessa, Hannukaisessa.

 

 

 

Animal-Safaris at Ylläs, Lapland phone: +358-50-9128509

 

 

Kennel Dacabe, Pomeranian & Papillon + labrador (working) kasvatusta/breeding

Erja Bäckman

 

Kennel Coastrunner´s, racing and breeding with Siberianhusky/ kilpailua ja kasvatusta.

Mikael Bäckman, 0400-267178 coastrunners(at)icloud.com

 

Erja (os.Setälä) on kasvattanut koiria jo vuodesta-83, saavuttaen Kennelliiton myöntämän Vuolasvirta-palkinnon -93. Erja on suorittanut kasvattajakurssin, tottelevaisuusohjaajakurssin, eläinten kuljetukseen vaadittavan kurssin (pitkä lupa), sekä on Kennelliiton pätevöimä tatuoija. Lisäksi Erja on toiminut poliisin erikoiskoiran ohjaajana kuusi vuotta.

Erja on kasvattanut vuosien varrella useita rotuja, pomeranian-rotua vuodesta-83. Dacabe-siperianhuskyja on syntynyt muutama pentue. Nykyään Erja kasvattaa ja kilpailee metsästyslinjaisten labradorinnoutajien kanssa + harrastaa näyttelyjä pomeranian & papillon-rotujen kanssa.

 

Erja on kuulunut kuulunut Suomalainen Siperianhusky r.y:n hallitukseen, sekä jalostustoimikuntaan.

Erja on ollut perustamassa Pienpystykorvat ry:tä (silloinen Kääpiöpystykorvat) ja toiminut siellä hallituksessa eri toimijana kymmenen vuotta mm.puheenjohtajana .

Omia hevosia on Erjalla ollut jo vuodesta -85, jolloin taloon tuli tanskalainen risteytysruuna, sekä puolalainen puoliveriruuna. Lämminverihevosen ja suomenhevosen ja  parin shettlanninponin kautta pihaan muuttivat islanninhevoset. Nyt pihamaan ovat vallanneet pikkuruiset amerikanminiatyyrihevoset, sekä vielä yksi  islanninhevonen.Uutena tulokkaana on ajoporo.

Mikael kasvattaa ja kilpailee siperianhuskyilla, sekä on Kennelliiton pätevöimä rekikoirien kilpailukokeen ylituomari, sekä FCI:n rekikoiratoimikunnan jäsen (edustaen kaikkia arktisia rotuja). Mikael on suorittanut kasvattajanperuskurssin, sekä eläinten kuljetukseen vaadittavan kurssin (pitkä kuljetus).

Mikael saavutti Coastrunner´s kennelin huskyillaan Kennelliiton VUOLASVIRTA-palkinnon 2014 !

Mikael on toiminut Larekissa (Lakeuden rekikoirat) puheenjohtajana monta vuotta, sekä jäsenenä (pohjoismaiden yhteyshenkilönä) Suomalaisen Siperianhusky-seuran hallituksessa.

 

 

Kenneleillemme myönnetyt VUOLASVIRTA-palkinnot

Dacabe 1994  no: 280 ja Coastrunner´s 2014 no: 899

Äkäsjoki, Lappi.

Väliviirre, Lohtaja